קציצות עלי סלק

חדשות כיפה ויקיש5 10/08/11 19:01 י באב התשעא

קציצות עלי סלק, צילום: shutterstock
קציצות עלי סלק, צילום: shutterstock

מצרכים

4 חב´ עלי סלק (מנגולד)

2-3ביצים

פירורי לחם

מלח

פלפל שחור

פפריקה מתוקה

כמון

4 שיני שום כתוש

לרוטב:

עגבניה גדולה מגורדת

4 כפות גדושות רסק עגבניות

מים

מלח לפי הצורך

פלפל

אורגנו יבש

מעט פפריקה

כוס מים

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

קוצצים את עלי הסלק בניפרד ואת הגיבעולים בנפרד לכמה שיותר קטן.

מאדים את הכל עם מלח.

לאחר האידוי מסננים היטב את הנוזלים- אני שמה במסננת ומשאירה לכמה זמן,ומקררים.

מוסיפים ביצים, פירורי לחם, שום ותבלינים ומטגנים לקציצות.

מכינים את הרוטב:

מחממים את השמן, מוסיפים את העגבניה והרסק ומטגנים מעט, מוסיפים תבלינים ומים ומרתיחים.

כאשר רותח מכניסים את הקציצות מכסים את הסיר ובשלים 10 דק´.

בתאבון!!!!

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

כתבות נוספות