קוסקוס אסלי

חדשות כיפה מאגר המתכונים 09/08/15 12:09 כד באב התשעה

אפרת אשל, צילום: אפרת אשל
אפרת אשל, צילום: אפרת אשל

מצרכים

1 שקית קוסקוס דורום

2 בצלים

2 גזרים

2 קישואים

1 סלרי

250 גרם דלעת

1 תפו"א

כוס חומוס מושרה

1/3 חבילה כוסברה

2 כפות שמן

כף מרק עוף/ ציר עוף

1/2 כפית כורכום

מלח, פלפל

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

מטגנים את הבצל בסיר עמוק עד להזהבה, מוסיפים את שאר המצרכים פרט לקוסקוס וממשיכים לטגן- תוך כדי ערבוב, עד להזהבה ומעט התרככות של הירקות. מוסיפים מים רותחים עד לכיסוי הירקות. נותנים למים לרתוח ומוסיפים ציר עוף או כף אבקת מרק עוף. מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. מבשלים כשעה. יוצקים על הקוסקוס שהוכן לפי הוראות ההכנה על השקית.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

באדיבות: המותג הקולינארי "מאסטר שף"
צילום: אפרת אשל

כתבות נוספות