פתיתים לפסח

חדשות כיפה מיצמיצ 18/03/12 21:00 כד באדר התשעב

פתיתים, צילום: שאטרסטוק
פתיתים, צילום: שאטרסטוק

מצרכים

6 מצות

3 בצלים גדולים

2 ביצים טרופות

רבע כפית פלפלת אדומה מתוקה.

תבלינים נוספים לפי הטעם האישי

מלח – פלפל גרוס טרי

הוראות הכנה

לטגן בצלים לזהוב במחבת גדול שיכיל אח"כ גם את ה"פתיתים".

לשבור ל"פתיתים" את המצות ולהשרות אותם ללא יותר מ-5 דקות בשלושת רבעי כוס מים רותחים.לאחר ההשריה, להוסיף למצות את הביצים והתבלינים, לערבב היטב. להוסיף את הכל למחבת החם עם הבצל ולטגן. לבחוש היטב להפרדת הפתיתים.לטגן עד שהביצה יבשה.

הערות

כתבות נוספות