מצרכים
6 מצות
3 בצלים גדולים
2 ביצים טרופות
רבע כפית פלפלת אדומה מתוקה.
תבלינים נוספים לפי הטעם האישי
מלח – פלפל גרוס טרי
הוראות הכנה
לטגן בצלים לזהוב במחבת גדול שיכיל אח"כ גם את ה"פתיתים".
לשבור ל"פתיתים" את המצות ולהשרות אותם ללא יותר מ-5 דקות בשלושת רבעי כוס מים רותחים.לאחר ההשריה, להוסיף למצות את הביצים והתבלינים, לערבב היטב. להוסיף את הכל למחבת החם עם הבצל ולטגן. לבחוש היטב להפרדת הפתיתים.לטגן עד שהביצה יבשה.