פשטידת ירק לפסח ולכל השנה

חדשות כיפה דוסית! 11/04/10 00:00 כז בניסן התשע

פשטידת ירק, צילום: שאטרסטוק
פשטידת ירק, צילום: שאטרסטוק

מצרכים

3-4 גזרים גדולים

2 מקלות סלרי

1 בצל

1 כוס קמח מצה או קמח רגיל

3/4 כוס שמן

2 ביצים

פלפל, מלח, שום גבישי/אבקת שום

הוראות הכנה

מגררים את הירקות במעבד מזון

מערבבים עם שאר החומרים ומתבלים

מעבירים לתבנית ואופים לא מכוסה במשך כ40 דקות עד שהפשטידה מזהיבה ומתייצבת.

תוספת מצויינת לפסח וגם לכל השנה.

הערות

המתכון באדיבות אמא

כתבות נוספות