פשטידת אטריות וגבינה

חדשות כיפה מאגר המתכונים 20/11/13 00:00 יז בכסלו התשעד

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

חבילת אטריות דקות (400 גרם)

גביע גבינה לבנה 5%

גביע קוטג´ 5%

100 גרם גבינה מלוחה או בולגרית מפוררת

100 גרם גבינה צהובה מגורדת

3 ביצים

(מלח ופלפל לפי הטעם)

הוראות הכנה

מבשלים את האטריות בהתאם להוראות על האריזה, מסננים ומקררים לטמפרטורת החדר.

מערבבים את האטריות יחד עם הגבינות והביצים.

ניתן לאפות בתבנית מלבנית או בתבנית שקעים (24 פשטידות קטנות).

אופים בתנור בחום של 180 מעלות עד שהפשטידה משחימה מלמעלה (זמן האפייה תלוי בתבנית והוא נע בין 30 ל- 60 דקות).

הערות

המתכון באדיבות באדיבות מועצת החלב

כתבות נוספות