לביבות עדשים וירק צמחוניות

חדשות כיפה חדשות כיפה 03/12/18 10:37 כה בכסלו התשעט

לביבות עדשים וירק צמחוניות, צילום: מאסטר שף
לביבות עדשים וירק צמחוניות, צילום: מאסטר שף

מצרכים

2 קופסאות עדשים מאסטר שף מסוננות מנוזלים

חצי כוס פירורי לחם מאסטר שף

חצי כוס שבבי בצל מטוגן מאסטר שף

חצי כוס פטרוזיליה קצוצה דק

חצי כוס כוסברה קצוצה דק

1 ביצה

כפית מלח

כף כמון

1/4 כוס שמן קנולה לטיגון

להגשה: רוטב סרירצ'ה מאסטר שף, מיונז שום מאסטר שף

הוראות הכנה

מניחים בקערה את העדשים ומועכים עם "מועך פירה" עד לקבלת עיסה. מוסיפים שבבי הבצל, פירורי לחם, פטרוזיליה, כוסברה, ביצה, מלח וכמון ומערבבים היטב.

במחבת שטוחה מחממים שמן לא עמוק, יוצרים לביבות שטוחות מעט ומטגנים משני הצדדים עד להשחמה. מגישים לצד רוטב סרירצ'ה ומיונז שום.

*לטבעוניים ניתן להחליף את הביצה ב 1/2 כוס של תערובת לציפוי נאגטס של מאסטר שף + 1/2 כוס מים, לערבב יחד ולהוסיף לבלילה.

המתכון באדיבות מאסטר שף

כתבות נוספות