לביבות עדשים וירק צמחוניות

חדשות כיפה חדשות כיפה 03/12/18 10:37 כה בכסלו התשעט

לביבות עדשים וירק צמחוניות, צילום: מאסטר שף
לביבות עדשים וירק צמחוניות, צילום: מאסטר שף

מצרכים

2 קופסאות עדשים מאסטר שף מסוננות מנוזלים

חצי כוס פירורי לחם מאסטר שף

חצי כוס שבבי בצל מטוגן מאסטר שף

חצי כוס פטרוזיליה קצוצה דק

חצי כוס כוסברה קצוצה דק

1 ביצה

כפית מלח

כף כמון

1/4 כוס שמן קנולה לטיגון

להגשה: רוטב סרירצ'ה מאסטר שף, מיונז שום מאסטר שף

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

מניחים בקערה את העדשים ומועכים עם "מועך פירה" עד לקבלת עיסה. מוסיפים שבבי הבצל, פירורי לחם, פטרוזיליה, כוסברה, ביצה, מלח וכמון ומערבבים היטב.

במחבת שטוחה מחממים שמן לא עמוק, יוצרים לביבות שטוחות מעט ומטגנים משני הצדדים עד להשחמה. מגישים לצד רוטב סרירצ'ה ומיונז שום.

*לטבעוניים ניתן להחליף את הביצה ב 1/2 כוס של תערובת לציפוי נאגטס של מאסטר שף + 1/2 כוס מים, לערבב יחד ולהוסיף לבלילה.

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

המתכון באדיבות מאסטר שף

כתבות נוספות