תרד עם אורז ולימון

כד באלול התשסו
,
17 בספטמבר, 2006
17/09/2006 0:00
תרד עם אורז ולימון צילום: shutterstock
פרווה
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

שמן

5 - 6 בצלים קצוצים

שן שקית מדליוני תרד קפוא (או סתם תרד קפוא)

כוס אורז

מלח, פלפל

מיץ מ-2 לימונים.

הוראות הכנה

מטגנים את הבצלים הקצוצים עד שהם מזהיבים. מוסיפים את התרד הקפוא ומבשלים בחצי שעה על אש קטנה.

מוסיפים אורז ותבלינים. אם חסר מים, מוסיפים מים רותחים.

מבשלים עד שהאורז רך. מוסיפים מיץ לימון. מערבבים פעם אחת ומגישים.

הערות

אני הוספתי גם קופסת חומוס (גרגרים) משומר
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר