תפוחי אדמה וחומוס

יד באלול התשסו
,
07 בספטמבר, 2006
07/09/2006 0:00
תפוחי אדמה!

תפוחי אדמה!צילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

שמן זית

בצל גדול

3 שינוי שום

כמון

כוסברה (אפשר יבשה)תפוח אדמה

קופסא של עגבניות מרוסקות

כף רסק עגבניות

מלח

פלפל

מעט סוכר

גרגרי חומוס (חומוס שבושל כבר או סנפרוסט מופשר)

הוראות הכנה

מאדים בשמן זית בצל ושום. מתבלים בכמון וכוסברה.

מוסיפים קוביות גסות של תפוח אדמה ומזהיבים. מוסיפים קופסא של עגבניות מרוסקות, עוד כף רסק עגבניות, מלח פלפל ומעט סוכר. מתקנים תיבול ומבשלים על אש קטנה כחצי שעה. מוסיפים גרגרי חומוס ומבשלים עוד 5 דקות. זהו.

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

טקס מצטייני משרד החנוך לרגל חגיגות ה-70 למדינה צילום: חורחה נובומינסקי

מכירים מישהו? רשימת המצטיינים בחמ"ד

קרא עוד