תפוחי אדמה בסגנון מקורי

טז באב התשסח
,
17 באוגוסט, 2008
17/08/2008 0:00

צילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

1/2 בצל

2-3 תפו"א בינוניים מבושלים

תבלינים- מעט מכל דבר: פפריקה מתוקה, כרכום, מלח, כמון, אורגנו.

הוראות הכנה

*מטגנים את הבצל בשמן, לפני שהוא משחים מוסיפים לו תבלינים, מערבבים, וממשיכים בטיגון, מוציאים אחרי שהוא שחום קלות.

*את התפו"א המבושלים (שיתבשלו אבל לא מדי, כי אז הם פשוט מתפוררים בחיתוך) מוציאים מהסיר, חותכים לחתיכות קטנות, בערך בגודל של עבנית שרי, אחרי שהם מתקררים שופכים עליהם את השמן עם הבצלים המטוגנים-מטובלים, מערבבים ובתאבון!

הערות

ל 3 אנשים טעים ופשוט!
מתכון שהומצא עקב 9 הימים..
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

לא אהבו את הקריאה שלו לחשב מסלול מחדש. כבל צילום: פלאש 90. יונתן זינדל

השמאל מסרב להתפכח: מתקפה על ח"כ איתן כבל

קרא עוד