תפו"א בתנור- ברוטב מעולה ופשוט להכנה

א בטבת התשעו
,
13 בדצמבר, 2015
13/12/2015 15:47
פרווה
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

הוראות הכנה

לחתוך תפו"א לפרוסות ולהוסיף חתיכות בצל . על הכל לשפוך רוטב שמרכב משליש כוס שמן זית, 2 כפות שטוחות פפריקה, כף גדולה צלי עוף, מלח, פלפל וחצי כף דבש.

לערבב היטב ולאפות בחום בינוני עד השחמה קלה.

בתאבון!

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר