תבשיל טופו ופטריות

כ בכסלו התשעו
,
02 בדצמבר, 2015
02/12/2015 21:42

צילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

חבילת גבינת טופו (גוש מרובע כזה)

1 בצל קצוץ

סלסילת פטריות שמפיניון חתוכות לקוביות

הוראות הכנה

מטגנים את הבצל עד שמזהיב

מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן

מתבלים במלח ופלפל ואגוז מוסקט

חותכים את הטופו לקוביות בגודל 1.5 ס"מ בערך ומוסיפים

ממשיכים לטגן עד שהטופו סופג את הטעמים ונהיה עסיסי.

בתאבון.

הערות

טבעוני טעים ובריא!
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

נפתלי בנט צילום: יונתן זינדל/פלאש 90

צפו: נפתלי בנט כפי שלא הכרתם

קרא עוד