תבשיל טופו ופטריות

כ בכסלו התשעו
,
02 בדצמבר, 2015
02/12/2015 21:42
פרווה
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

חבילת גבינת טופו (גוש מרובע כזה)

1 בצל קצוץ

סלסילת פטריות שמפיניון חתוכות לקוביות

הוראות הכנה

מטגנים את הבצל עד שמזהיב

מוסיפים את הפטריות וממשיכים לטגן

מתבלים במלח ופלפל ואגוז מוסקט

חותכים את הטופו לקוביות בגודל 1.5 ס"מ בערך ומוסיפים

ממשיכים לטגן עד שהטופו סופג את הטעמים ונהיה עסיסי.

בתאבון.

הערות

טבעוני טעים ובריא!
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

מי העיתונאי הסרוג המוביל? אולפן חדשות צילום: פלאש 90. איזק הררי

מי הם העיתונאים הסרוגים הבכירים בישראל?

קרא עוד