שקשוקה חריפה עם חצילים

כא בתשרי התשע
,
09 באוקטובר, 2009
09/10/2009 0:00
שקשוקה צילום: shutterstock
פרווה
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

ביצים

עגבניות

פלפל אדום (גמבה)

בצל

חצילים

מלח

פלפל אדום גרוס (שטה)

אורגנו

פטרוזיליה

שום

הוראות הכנה

הערה: בכמויות לא התעסקתי, כל אחד יחשוב לפי צרכו.

מכינים מחבת גדול, ומתחילים לטגן את הבצל, עד שהופך לקצת זהוב.

חותכים בגודל בינוני את החצילים ומוסיפים למחבת.

אט אט מוסיפים את הגמבה, העגבניות, והתבלינים, שום, פטרוזיליה, פלפל אדום גרוס ומלח לפי הטעם, ואורגנו.

שהכל נראה כבר כרוטב מבושל, מכניסים את הביצים.

כל אחד איך שאוהב, יש כאלה שמטריפים אותם לפני ההוספה ויש כאלה שלא מטריפים, אני אישית מטריף.

מחכים קצת, ומערבבים (במידה והטרפתם את הביצים).

ויוצא ואחד שקשוקה :-)

בתאבון.

הערות

מתכונים של סטודנטים :-)
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר