רביולי גבינות ברוטב קרם דלעת ערמונים

א בסיון התשעו
,
07 ביוני, 2016
07/06/2016 8:55
באדיבות קייטרינג לה פרסטיז' צילום: באדיבות קייטרינג לה פרסטיז'
בשרי
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

מצרכים לרביולי

2 כוסות מים

100 גר´ חמאה

1 כפיות מלח

4 כוסות קמח

4 חלמונים

מצרכים למלית

250 גר´ גבינה כחושה או ריקוטה

100 גר´ גבינה בולגרית 5 % מגוררת

150 גר´ גבינת מונצגו מגוררת

150 גר´ גבינת פיקורינו מגוררת

2 בצלים קצוצים מטוגנים עד להשחמה

4 כפות עירית קצוצה

מלח

פלפל שחור גרוס טרי

מצרכים לקרם דלעת ערמונים:

2 דלעת ערמונים

1 בטטה

100גר´ חמאה

1 מיכל שמנת לבישול

מלח

פלפל גרוס

אגוז מוסקט

הוראות הכנה

• בסיר שמים מים חמאה ומלח ומביאים לרתיחה

• כשרתח מכבים את האש ומוסיפים את הקמח במהירות ומערבבים לבצק מפורר

• מעבירים אל המיקסר ומערבבים מוסיפים את החלמונים לבצק אחד אחד מערבלים לבצק רך וגמיש

הרכבת המנה

1. מערבבים את מצרכי המלית טועמים ומתקנים תיבול

2. מרדדים את הבצק לעלה דק וקורצים עגולים בקוטר 6 ס"מ

3. מזלפים במרכז כל עגול מעט מהמלית עם 2 כפיות

4. סוגרים לחצי ומהדקים

5. מבשלים בסיר עם מים ומלח עד שצפים

אופן הכנת הקרם:

• מכסים את הדלעת ערמונים בנייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש, לוקחים את הבטטה ומכסים גם ומכניסים גם אותה לתנור.

• אופים עד שהדלעת והבטטה מוכנים. מוציאים אותם מהתנור ונותנים להם להתקרר. לאחר שהתקררו מוציאים את פנים הירק לתוך קערה ובעזרת מוט בלנדר טוחנים את הכל היטב שלא יהיה גושים.

• במחבת מבשלים את השמנת עם 50 גרם חמאה מטבלים במלח פלפל ואגוז מוסקט עד שהשמנת נעשתה סמיכה וכשאר מוכן שופכים אותה לקערה שבה טחנו את הדלעת והבטטה וטוחנים עוד מספר שניות לאיחוד החומרים.

• מצלחתים את המנה. יוצקים על צלחת פסטה עם שקע את הקרם דלעת ערמונים ומעל יוצקים עד שלושה עיגולי רביולי. ניתן לקשט בעלי מיקרו אפונה.

הערות

המתכון באדיבות חיה מושקה ללונק ודבורי קדוש מקייטרינג לה פרסטיז´

המתכון באדיבות קייטרינג לה פרסטיז´

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר