קיש פטריות ועירית

כד בכסלו התשעו
,
06 בדצמבר, 2015
06/12/2015 17:14
בשרי
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

לבצק:

1/4 1 כוסות קמח

100 גר´ חמאה

1/2 כפית מלח

1 ביצה

מעט מים

מלית:

1 קופסת פטריות

מלח

פלפל לבן

מעט טימין

חצי חב´ עירית גזורה לפיסות באורך 5 ס"מ

רוטב:

1 שמנת לבישול

4 ביצים

מעט מלח

הוראות הכנה

בצק:

מעבדים את הרכיבים לבצק ומרפדים 8 תבניות אישיות או אחת עגולה גדולה.

מלית:

מטגנים את קופסת הפטריות עם מלח, פלפל לבן ומעט טימין.

להוסיף את העירית לפטריות מבלי לטגן

לקרר ולהניח על הבצק.

להכין את הרוטב:

לצקת מהרוטב לכל תבנית כדי כיסוי הפטריות ולאפות בחום 180 עד שמשחים.

הערות

אפשר בלי בעיה להכין את הקישים פרווה, אם מחליפים את החמאה שבבצק למחמאה
ובקום שמנת לבישול משתמשים בחלב סויה לא ממותק או בקרם קוקוס
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר