קוגל תפוחי אדמה

כג בכסלו התשעו
,
05 בדצמבר, 2015
05/12/2015 21:09
קוגל תפוחי אדמה צילום: shutterstock
פרווה
חצי שעה- שעה
פשוט

מצרכים

4 תפוחי אדמה בינוניים

בצל בינוני

2 ביצים

שמן

מלח ופלפל

הוראות הכנה

- מגרדים את תפוחי האדמה והבצל (אפשר ידנית, או במעבד מזון) לרצועות דקות (כמו סלט גזר)

- מוסיפים שתי ביצים, מלח ופלפל ומערבבים

- משמנים תבנית קטנה ומשטחים את העיסה על השמן.

- שופכים שמן בפיזור מעל העיסה.

- אופים עד שמשחים (חום כהה בקצוות, חום בהיר באמצע)

הערות

הכי טעים כשזה טרי כמובן, אך נהדר גם לשבת.
יכול להיות תחליף מקוצר ללטקעס...
ואל תתקמצנו על השמן...
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר