פשטידת סטודנטים

כד בכסלו התשעו
,
06 בדצמבר, 2015
06/12/2015 18:45
פרווה
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

2 בצלים

2 גזרים

2 קישואים

(או כל ירק שיש בבית)

3 ביצים

אפשרי:

מעט כרובית

בטטה

תפו"א

תרד חלוט

פטריות

הוראות הכנה

מגרדים את הבצל בפומפיה ומתחילים לטגן. מוסיפים את שאר המצרכים מגורדים או קצוצים. (אם אין פומפיה אפשר לקלף בקולפן את כל הירק).

כשהירקות מתחילים להגיר נוזלים מכבים את האש ומתבלים בלח, פלפל ומעט כורכום ופפריקה.

מוציאים לקערה ומוסיפים את הביצים.

בינתיים מעבירים, עם נייר ניגוב, ניגוב על המחבת ומחממים אותה שוב עם 2 כפות שמן. מחזירים את התערובת למחבת ומטגנים על אש קטנה, הופכים בעזרת צלחת ומטגנים מהצד השני.

אוכלים חם בתוספת סלט וקוטג´

הערות

מתאים מאוד לא. ערב.
מתאים לסטודנטים ובנות שירות!
ללא גלוטן!
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר