פשטידת כרובית

כה בכסלו התשעו
,
07 בדצמבר, 2015
07/12/2015 14:20
בשרי
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

1 שקית כרובית קפואה

בלילה:

1 כף קמח

1 כף אבקת מרק פטריות

3 כפות שמן

1 שמנת לבישול

מים בנפח 2 קופסאות של השמנת לבישול

150 גר´ גבינת קצ´קבל

3 ביצים טרופות

הוראות הכנה

מפשירים את הכרובית במיקרו, מסננים ומניחים בתבנית חסינת אש

מטגנים את הקמח ואבקת המרק בשמן להזהבה קלה ומוסיפים את השמנת ומחצית מכמות המים

מרתיחים, מתבלים במעט מלח

מוסיפים את הקצ´קבל ומכבים את האש.

לאחר כמה דקות הקצ´קבל תימס, לערבב

ולהוסיף את מחצית כמות המים שנותרה.

לקרר מעט

להוסיף את הביצים הטרופות

לצקת על הכרובית

לאפות בחום 185 מעלות למשך 45 דקות

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר