פשטידת אטריות וגבינה

יז בכסלו התשעד
,
20 בנובמבר, 2013
20/11/2013 17:31

צילום: shutterstock

חלבי
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

חבילת אטריות דקות (400 גרם)

גביע גבינה לבנה 5%

גביע קוטג´ 5%

100 גרם גבינה מלוחה או בולגרית מפוררת

100 גרם גבינה צהובה מגורדת

3 ביצים

(מלח ופלפל לפי הטעם)

הוראות הכנה

מבשלים את האטריות בהתאם להוראות על האריזה, מסננים ומקררים לטמפרטורת החדר.

מערבבים את האטריות יחד עם הגבינות והביצים.

ניתן לאפות בתבנית מלבנית או בתבנית שקעים (24 פשטידות קטנות).

אופים בתנור בחום של 180 מעלות עד שהפשטידה משחימה מלמעלה (זמן האפייה תלוי בתבנית והוא נע בין 30 ל- 60 דקות).

הערות

המתכון באדיבות באדיבות מועצת החלב

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

בנט וראש החמ"ד, ד"ר אברהם ליפשיץ צילום: ששון תירם

הישג מרשים לחמ"ד בתחום המדעים

קרא עוד