פסטה עם חומוס

א בטבת התשעו
,
13 בדצמבר, 2015
13/12/2015 15:43
פסטה עם חומוס צילום: shutterstock
פרווה
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

חבילת פסטה צינורות

1 כוס חומוס מבושל

1 בצל לבן גדול

2 כפות שמן קנולה

1 כף שמן זית

3 שיני שום

פלפל ירוק

פלפל צהוב

פלפל אדום

1 עגבניה

1 פחית חלב קוקוס

פלפל שחור

ומלח לפי הטעם

מעט כורכום

הוראות הכנה

1. לבשל את הפסטה על פי הוראות היצרן

2.לחתוך את הבצל והשום לפרוסות דקות.

3. לחמם מחבת על האש. ליצוק את שני סוגי השמן. להכניס את הבצל כאשר השמן עוד לא התחמם.

לערבב ולטגן.

4. להוסיף את שיני השום הפרוסות.

5. להגביר את האש ,להוסיף ולטגן את פרוסות הפלפלים.

6. להוסיף עגבנייה חתוכה למעין מקלות קטנים.

7. כאשר העגבניות מעט מתרכות להוסיף את החומוס המבושל להוסיף מעט מים ולבשל עוד כעשר דקות.

8. להוסיף את החלב קוקוס ,מלח ופלפל שחור.

9. להביא לרתיחה, להוסיף את הרוטב לפסטה המבושלת.

בתיאבון

הערות

4-5
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר