פסטה ברוטב דלעת

כז בכסלו התשעו
,
09 בדצמבר, 2015
09/12/2015 13:54
פרווה
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

חבילת פסטה צינורות

1 בצל לבן גדול

1 כפית שום כתוש

1/4 ק"ג דלעת חתוכה לקוביות קטנות

1/2 כוס תירס גרעינים

10 זיתים שחורים ללא גלעינים, חתוכים לשניים לאורך

מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם

1/2 כפית פפריקה מתוקה

הוראות הכנה

לבשל את הפסטה על פי הוראות היצרן

לטגן את הבצל כשמזהיב להוסיף את השום הכתוש.

להוסיף את קוביות הדלעת לטגן ולערבב במשך חמש דקות.

להוסיף את התירס והזיתים ,לערבב .

כשהדלעת מתחילה להתרכך, לתבל במלח פלפל שחור ופפריעקה ולהוסיף מעט מים- כרבע כוס.

להוסיף ולערבב עם הפסטה המבושלת.

בתיאבון

הערות

2-4
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר