פיצה כשרה לפסח

כד באדר ב'
,
26 במרץ, 2014
26/03/2014 12:11
באדיבות מלון רימונים גלי כנרת

באדיבות מלון רימונים גלי כנרתצילום: באדיבות מלון רימונים גלי כנרת

בשרי
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

0.5– ליטר חלב

3 - ביצים

400 גרם- קמח מצה

180 גרם - קמח תפ"א

10 גרם אבקת אפיה

מלח

50 גרם – מרגרינה מומסת

רוטב עגבניות

גבינה מגורדת

הוראות הכנה

1 – מערבבים את כל החומרים עד לקבלת בצק טוב.

2 –נותנים לבצק "לנוח" כשעה.

3 – פותחים את הבצק, מורחים את הרוטב ומעל מפזרים גבינה מגורדת ( ניתן להוסיף פטריות, זיתים, בזילקום וכ"ו)

4 –אופים בחום של 180 מעלות עד לקבלת צבע זהוב.

הערות

תבנית פיצה, המאכל האהוב על רובנו, יכול להיות גם בתפריט פסח.
מאיר רוזנברג, שף מלון רימונים גלי כנרת, במתכון של פיצה כשרה לפסח.

המתכון באדיבות מאיר רוזנברג, שף מלון רימונים גלי כנרת

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה
סגור

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

מיצג המחבל צילום: עוצמה יהודית

בלב יפו: מיצג הקורא להרוג את המחבל שרצח את איתמר בן גל

קרא עוד