פיצה בסגנון הצ'יזי קראסט

כח בכסלו התשעו
,
10 בדצמבר, 2015
10/12/2015 23:01
*האופטימית* צילום: *האופטימית*
בשרי
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

הבצק:

1/2 ק"ג קמח לבן/ מלא או בשילוב שניהם

1/4 כוס שמן

חצי כף שמרים

כף סוכר

רבע כף מלח

מים לפי הצורך

הרוטב:

עגבנית מרוסקות- קופסה בינונית

פפריקה אדומה

שום

אורגנו

מעט שמן (לטיגון השום)

מעל הבצק:

גבינה צהובה מגורדת

זיתים

חתיכות בצל

או כל דבר שאוהבים

קצח ושומשום לציפוי הקצוות

הוראות הכנה

ראשית הכוונה לפיצה שאת קצוותיה ממלאים בגבינה צהובה או מוצרלה.

הכנת הבצק:

שופכים את הקמח לקערה, יוצרים גומה, מניחיםאת הסוכר בתחתית מוסיפים מעט מים חמימים ומוסיפים את השמרים, מחכים לתסיסה. מערבבת את הכול ומוסיפב את שאר החומרים- שמן מלח ומים חמימים נוספים לפי בצורך(להוסיף בעדינות שלא יהיה דביק מדי(אם בכל זאת דביק, מוסיפים קמח נוסף)יוצרים כדור חלק, מחכים כחצי שעה-40 דק.

בינתיים, מכינים את הרוטב-

מטגנים את השום, מוסיפים את העגבניות המרוסקות , מוסיפים פפריקה, אורגנו וחצי כף מלח, מבשלים על אש נמוכה עד שמסמיך.

לאחר תפיחת הבצק-

מרדדים את הבצק לצורת מלבן, בצדי המלבן הגדול של הבצק, יוצרים מלבנים קטנים מסביב לבצק על ידי חיתוכים אבל לא מפרידים מהבצק, משאירים את הצד הקרוב לעיגול של הפיצה מחובר.

ממלאים את המלבנים הקטנים בגבנ"צ וסוגרים כלפיי פנים, לאחר שסוגרים את כל הלבנים, מברישים בביצה ומפזרים שומשום וקצח.

באמצע, מורחים את הרוטב, מפזרים גבינה צהובה ותוספות אהובות.

אופים ב180 מעלות כ20 דק עד שהקצוות משחימים.

הערות

פיצה עגולה במגש של תנור
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר