לביבות כרישה ותפוי אדמה

כד בכסלו התשעו
,
06 בדצמבר, 2015
06/12/2015 17:04
בשרי
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

2 כרישות( החלק הלבן) קצוצות

3 תפוחי אדמה גדולים מבושלים וקלופים

50 גר´ חמאה

50 גר´ גבינת סנט- מור

2 ביצים

2 חלמוני ביצה

4 כפות קמח

מלח, פלפל

שמן לטיגון

שמנת חמוצה \יוגורט

הוראות הכנה

מגררים את תפוחי האדמה על צדה העבה של הפומפייה.

מחממים את החמאה במחבת ומטגנים את הכרשה בעדינות, עד שהיא מתרככת אך לא משחימה.

מסננים מהשומן העודף ומוסיפים לתפוחי האדמה. בוחשים פנימה את הגבינה המפוררת, הביצים הקמח ומתבלי

ם. מטגנים את הלביבות במחבת ומוציאים לצלחת עם נייר סופג.

מגישים עם שמנת חמוצה או יוגורט.

הערות

מתכון של איילת לטוביץ
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר