לביבות גזר, זיתים ותירס

א בטבת התשעו
,
13 בדצמבר, 2015
13/12/2015 22:35
פרווה
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

8 גזרים קלופים ומגוררים גס,

¾ כוס (כ-130 גרם) זיתים שחורים מגולענים וקצוצים,

3/4 כוס (כ-130 גרם) גרעיני תירס משומרים או קפואים ומופשרים,

2 ביצים,

¾ כוס (100 גרם קמח,

מלח ופלפל.

לטיגון: מעט שמן (רצוי קנולה)

למטבל האבוקדו:

אבוקדו גדול,

כ- 3 כפות מיץ לימון,

כרבע כפית מלח,

רבע כוס עלי כוסברה קצוצים

הוראות הכנה

הלביבות:

שמים בקערה את כל חומרי הלביבות ומערבבים. מחממים את השמן במחבת על להבה בינונית. בעזרת 2 כפות, יוצקים מהעיסה תלוליות אותן מניחים היישר במחבת ומטגנים כשתי דקות, מכל צד.

למטבל האבוקדו:

חוצים את האבוקדו, נפטרים מהגלעין ומוציאים את תוכנו אל צלחת. מוערכים במזלג, מוסיפים את מיץ הלימון, המלח והכוסברה הקצוצה, מערבבים ומגישים לצד הלביבות.

הערות

28 לביבות
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר