לביבות גבינה מלוחות

כד בכסלו התשעו
,
06 בדצמבר, 2015
06/12/2015 17:03
בשרי
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

3 ביצים

200 גר´ גבינה מלוחה פטה

צרור בצל ירוק

1/2 כוס פטרוזיליה

3 כפות קמח

מעט פלפל

שמן לטיגון

הוראות הכנה

1. בקערה גדולה ערבבו את הביצים, הגבינה המלוחה המפוררת והקמח.

2. קצצו בצל דק דק והוסיפו אותו יחד עם הפטרוזיליה לקערה. ערבבו היטב.

3. חממו במחבת מעט שמן וטגנו את הלביבות (כף גדושה ללביבה).

4. הגישו עם סלט טוב, לחם, פיתות, חמאה או כל מה שבא לכם. מעולה גם ביום המחרת בסנדוויץ´ לבית ספר או לעבודה.

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר