ירקות שורש אפויים

ח בתשרי התשעא
,
16 בספטמבר, 2010
16/09/2010 0:00
ירקות שורש אפויים

ירקות שורש אפוייםצילום: שאטרסטוק

פרווה
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

1 שורש סלרי

2 שורש פטרוזליה

2 בטטות

4 גזרים

2 בצלים

2 ראשי שום

שמן זית

מלח גס

פלפל שחור גרוס

הוראות הכנה

חותכים את הכל לרבעים. את השום חוצים לחצי לרוחב.

מטבלים בשמן זית מלח גס ופלפל שחור גרוס.

מי שאוהב אפשר להוסיף גם טימין ורוזמרין.

אופים בתנור בחום גבוה של 200 מעלות. כמעט שעתיים. (מכוסה!)

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

אביגדור ליברמן צילום: הדס פרוש-פלאש 90

ליברמן מינה צוות מקצועי לגיבוש חוק גיוס חדש

קרא עוד