אפונה ברסק עגבניות

כ בכסלו התשעו
,
02 בדצמבר, 2015
02/12/2015 21:18
אפונה ברסק עגבניות

אפונה ברסק עגבניות צילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

חצי חבילת אפונה ירוקה עדינה קפואה

קופסת רסק עגבניות 100 גרם

בצל קצוץ

סילאן

מלח

פלפל

הוראות הכנה

קוצצים את הבצל דק עד להזהבה,

מוסיפים את הרסק וממלאים את הקופסא פעמיים במים.

מוסיפים מלח ופלפל וכפית סילאן ומביאים לרתיחה.

מוסיפים את האפונה ומבשלים עד שמתרככת.

בתאבון, תוספת כיפית וטעימה

הערות

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

הרב דוד מלכה צילום: יונתן זינדל/פלאש 90

בתי הדין הרבניים מינו מנכ"ל - ארגונים פמיניסטיים זעמו

קרא עוד