אורז עם ירקות בתנור

כו בכסלו התשעו
,
08 בדצמבר, 2015
08/12/2015 18:12
פרווה
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

2 כוסות אורז

4 כוסות מים רותחים

2 כפות א. מרק עוף

1 בצל גדול חתוך לקוביות

1 גמבה חתוכה לקוביות

1 גזר מגורר

4-5 פטריות טריות חתוכות לפרוסות (אפשר גם שימורים)

0.5 כוס שמן

מלח, פלפל

הוראות הכנה

שמים אורז בתבנית בגודל A4 שופכים את המים מעורבבים עם אבקת מרק ותיבול

מפזרים מעל את הירקות, ומעל הכל חצי כוס שמן.

מכסים בניר כסף ואופים בתנור כשעה עד שהאורז מתרכך והמים נספגים.

הערות

גדולה
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר