מצרכים
בצל גדול
2 גזרים בינונים
גמבה אחת
אורז ( כוס וחצי או 2 כוסות)
שמן
תבלינים : כורכום, פפריקה מתוקה, פפריקה חריפה, מרק עוף ומלח
מים רותחים
הוראות הכנה
קוצצים את הבצל, את הגמבה והגזר דק מאוד וקטן ( כל אחד בנפרד).
מטגנים את הבצל ואחרי שהוא מתחיל להזהיב מוסיפים את הגמבה והגזר וממשיכים לטגן בערך 3 דקות. מוסיפים כפית גדושה של כורכום, כפית פפריקה מתוקה וקצת פפריקה חריפה.
מוסיפים את האורז, מערבבים ומטגנים כמה דקות.
לאחר מכן מוסיפים מים רותחים ( לפי הכמות של האורז, אם אני לא טועה זה 2 כוסות מים על כוס אורז) מוסיפים מרק עוף ( בערך כף) מערבבים ונותנים לאורז להתבשל על אש גבוהה ולאחר שהמים רותחים ומבעבעים מורידים את העוצמה של הלבה להכי נמוכה עד שהאורז מוכן.
אם חסר מלח להוסיף.