צ'ורוס

חדשות כיפה מיצמיצ 06/12/15 17:07 כד בכסלו התשעו

מצרכים

150 מ"ל מים

40 גר´ מחמאה

85 גר´ קמח

2 ביצים

שמן עמוק לטיגון

סוכר

קינמון

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

להרתיח את המים והמחמאה.

להוסיף את הקמח, לערבב ולהסיר מהאש.

להוסיף 2 ביצים ולבחוש היטב.

להכניס לשקית זילוף עם צנטר כוכב.

לזלף לשמן עמוק בחום 170 מעלות.

לטגן עד שמשחים, להוציא, לספוג את שאריות השמן ולגלגל בתערובת סוכר וקינמון.

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

אפשר גם להכין גנאש שוקולד נוזלי סמיך ולטבול בו את הצ´ורוס

כתבות נוספות