מצרכים
150 מ"ל מים
40 גר´ מחמאה
85 גר´ קמח
2 ביצים
שמן עמוק לטיגון
סוכר
קינמון
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הוראות הכנה
להרתיח את המים והמחמאה.
להוסיף את הקמח, לערבב ולהסיר מהאש.
להוסיף 2 ביצים ולבחוש היטב.
להכניס לשקית זילוף עם צנטר כוכב.
לזלף לשמן עמוק בחום 170 מעלות.
לטגן עד שמשחים, להוציא, לספוג את שאריות השמן ולגלגל בתערובת סוכר וקינמון.
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הערות
אפשר גם להכין גנאש שוקולד נוזלי סמיך ולטבול בו את הצ´ורוס