עוגת שוקולד חמה- כמה פשוט ככה טעים!

חדשות כיפה ספ*רלה 29/09/09 00:00 יא בתשרי התשע

עוגת שוקולד , צילום: shutterstock
עוגת שוקולד , צילום: shutterstock

מצרכים

לעוגה:

4 ביצים

1 כוס סוכר

2 סוכר וניל

3/4 כוס שמן

1 כוס אבקת שוקו

1 כוס קמח תופח

1/2 קרטון קצפת צמחית

לרוטב:

1/2 קרטון קצפת צמחית

100 גרם שוקולד מריר

1 כף סוכר

הוראות הכנה

את העוגה:

לערבב היטס את כל החומרים (אין צורך להפריד ביצים).

להכניס לתבנית חד-פעמית עגולה (בערך בקוטר 24) ולאפות בחום בינוני-נמוך כ-30 דק´ (עד שקיסם יוצא יבש)

את הרוטב:

להמיס בסיר את כל חומרי הרוטב, וליצוק על העוגה כשהיא מתקררת.

להכניס את העוגה למקרר, ולחמם שוב לפני ההגשה.

טעים גם לבד, וגם ליד גלידה, קצפת ועוד כיד הדמיון הטובה...

הערות

אפשר גם לחמם את העוגה על הפלטה בשבת.

כתבות נוספות