מצרכים
קמח
מרגרינה
שמן
רסק תפוחי עץ
2 כפות פודינג וניל
קינמון
סוכר
4 ביצים
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן
הוראות הכנה
בצק:
3/4 כוס שמן
3/4 2 כוסות קמח
אבקת אפייה
4 חלמונים
4 כפות סוכר.
*2/3 מהבצק לשטח בתבנית עגולה ו1/3 להקפיא.
*להכניס את התבנית לתנור ל10-15 דקות, חום בינוני.
*לערבב בקערה: 1 חבילת רסק תפוחי עץ, 2 כפות פודינג וניל, קינמון וסוכר. למרוח מעל הבצק.
*להקציף 4 חלבונים עם 1/2 כוס סוכר ולמרוח מעל הרסק.
לגרד בפומפיה את 1/3 הבצק הנותר מהפריזר ולפזר מעל הקצף.
להכניס לתנור על חום בינוני עד שהפירורים מזהיבים.
*להגיש עם כדור גלידת וניל ולקשט בסילאן או במייפל.
בתאבון!!
👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן