מצרכים
לבסיס (ומעט לטופ):
2 חבילות (בודדים) של ביסקוויטים כתושים דק
150 גרם חמאה מומסת
הקרם:
1 שמנת מתוקה 25%
גבינה לבנה 5% -500 גרם
2 אבקות פודינג וניל
סוכר לפי טעם
1/2 כוס חלב
הוראות הכנה
בסיס:
מכניסים את הביסקוויטים הכתושים לתוך קערה,יוצקים מעל את החמאה המומסת ומערבבים לעיסה.
מורחים 75% מהעיסה בתבנית. 25% משאירים בצד.
הקרם:
מקציפים את השמנת המתוקה עד לקבלת קצף יציב,מוסיפים חצי כוס חלב, את שני הפודינג-וניל וסוכר לפי הטעם.
יוצקים את הקרם מעל הבסיס,ומעל הקרם מפזרים את הפירורים ומכניסים למקרר (לא למקפיא!)
הערות
תבנית עגולה בקוטר 30 ס"מ בתאבון!! :-)
המתכון באדיבות עירבוב מתכונים