מצרכים
אבקת ג´לי בטעם משמש -אפשר גם טעם אחר אבל משמש יוצא הכי מוצלח
קופסת תחליף חלב פרווה של ריץ´ בצבע כחול
3 חלבונים
4 כפות סוכר
שקית סוכר וניל
שמנת מתוקה פרווה
הוראות הכנה
מערבבים את הג´לי עם תחליף חלב במיקסר (יוצאת תערובת דלילה וכתומה).
חצי מהכמות שופכים לתבנית ומקפיאים
את החצי הנותר שומרים במקרר.
כששכבת הג´לי הראשונה קפואה מקציפים שלושה חלבונים עם שלוש כפות סוכר ושקית סוכר וניל.
מקציפים בנפרד שמנת מתוקה עם כפית סוכר-לפי הטעם, אם אוהבים מתוק שמים יותר
ומערבבים את השמנת יחד עם הקצף.
שופכים את התערובת על הג´לי הקפוא,
וכששכבה זו קופאת שופכים שוב את הג´לי שנותר ומקפיאים