מצרכים
1 קופסת ריצ´ או שמנת מתוקה פרווה (עדיף, אני פשוט לא מוצאת באיזורי..)
1 חלבון
1 1/2 כפות סוכר
קוקוס טחון
פצפוצי אורז (עדיף לא ממותקים)
אגוזים קצוצים
כ 50 גר´ מרגרינה
הוראות הכנה
מקציפים את החלבון עם הסוכר, כאשר את הסוכר מוסיפים בהדרגה,
עד לקבלת קצף יציב
מקציפים בנפרד את הריץ´
מוסיפים בתנועות קיפול עדינות את החלבון לתוך הריץ´
לציפוי:
(שימי לב, מה שעושה את הטעם לגלידה, זה בעצם הציפוי הקראנצ´י!)
בתנור שוטחים את הפצפוצים, והאגוזים ומעליהם מפזרים את המרגרינה,
קולים כ 10 דק´, ומערבבים, כך שהכל מכוסה במרגרינה,
מוציאים מהתנור ומסיפים קוקוס, מקררים
משטחים חצי מכמות הציפוי בתבנית, מעל שופכים את הגלידה, ומעליה מסימים בשכבת צפוי נוספת.
מקפיאים למס´ שעות.
ניתן להוסיף ולשדרג כיד הדמיון הטובה, אך המלצה שלי אל תוותרו לעולם על הקוקוס!
לבריאות!