תפוחי עץ ממולאים בפיסטוקים,צימוקים וצנוברים אפויים בניחוח דבש תבלינים

כד באלול התשעה
,
08 בספטמבר, 2015
08/09/2015 10:17
פרווה
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

8 תפוחי עץ ירוקים גרני סמית

3 כפות פיסטוקים קלופים קצוצים גס

2 כפות צנוברים

2 כפות צימוקים

8 כפות דבש

4 כפות סוכר חום

3 מקלות קינמון

6 תרמילי הל

5כוכבי אניס

5 פלפל אנגלי

5 עלי דפנה

1 מקל וניל

כוסות יין לבן יבש

הוראות הכנה

1.מרוקנים את התפוחים מהגרעינים בעזרת תפוחן ויוצרים תעלה במרכזם

2.מבשלים את כל שאר המרכיבים כעשר דקות על אש קטנה עד להסמכה של הרוטב

3.מחממים תנור ל-80 מעלות מסדרים את התפוחים על תבנית וממלאים כל תפוח בתערובת הצנוברים הפיסטוק והצימוקים

4.יוצקים ע כל תפוח את הנוזלים ואופים כעשרים וחמש דקות מדי פעם יוצקים מהנוזלים על התפוחים בעזרת כף

5. מגישים חם מעוטר בזילוף של דבש לצד כדור גלידה וניל או סורבה במקרה של ארוחה בשרית

הערות

8 מנות המתכון באדיבות השף רובי קורדובי, שף הרשת של רשת המסעדות הכשרה למהדרין הראשונה בישראל, "אלפרדו"

המתכון באדיבות רשת מסעדות אלפרדו

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

ישיבת הוועדה לבחירת שופטים צילום: ללא קרדיט

שני מינויים חדשים לעליון: הוועדה לבחירת שופטים התכנסה

קרא עוד