מצרכים
קוביות שוקולד - 2-3 לכל מנה או יותר, ניתן לערבב מריר, חלב ולבן.
חלב או שמנת מתוקה או שילוב שלהם - כוס לכל מנה
סוכר וניל לפי הטעם
קינמון לפי הטעם
רום/ברנדי/ליקר שוקולד או קפה או תפוז לפי הטעם
להגשה, ניתן להוסיף מקופלת או עוד קוביות שוקולד (לא חובה)
הוראות הכנה
מביאים לרתיחה חלב/שמנת וקוביות שוקולד.
מתבלים בסוכר וניל, קינמון ואלכוהול לפי בחירתכם.
מוזגים לספלים שבתחתיתם קוביות שוקולד נוספות או מקופלת (לא חובה להוסיף את הנ"ל).
מצננים במקפיא ומגישים