קסטה קרמל

כה בכסלו התשעו
,
07 בדצמבר, 2015
07/12/2015 14:17
פרווה
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

20 בסקוויטים פתי בר,

4-5 כפות ממרח לוטוס חלק

2 שמנת צמחית השף הלבן

4-5 כפות ממרח לוטוס קראנצ´י

2 כפיות קפה נמס מומס במעט מים

3 כפות ליקר קפה

הוראות הכנה

מתחילים עם הבסקויטים

מחממים שמנת צמחית אחת עם ממרח הלוטוס החלק,

מערבבים לקבלת בלילה חלקה

טובלים את הבסקויטים ומניחים על רשת להתמצקות/יבוש

כשכל הבסקויטים עברו אמבטיה בממרח הלוטוס מאפסנים אותם במקרר לשעתיים

שימו לב: זה לא נהיה ממש מוצק

מילוי:

מקציפים את השמנת הצמחית השניה,

כשהקצפת נוקשה מוסיפים את הממרח הקרנצ´י קפה וליקר קפה

כעת מעבירים את הקציפה לשקית זילוף

מוציאים את הביסקוויטים מהמקרר, מסדרים בתבנית מצופה בנייר אפיה,

מזלפים על כל בסקויט בנפרד שכבה יפה של מילוי

מכסים בביסקוויט נוסף ומחזירים למקפיא

כשכל הקונסטרוקציה מתייצבת אפשר להוציא ולהפריד, בעזרת סכין בין הקסטות

לעטר

שומרים במקפיא עד להגשה

הערות

כמובן שניתן להכין חלבי ולהמיר את הצמחית בשמנת מתוקה חלבית.
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר