פרפה וניל

א בתמוז התשעו
,
07 ביולי, 2016
07/07/2016 13:36
פרווה
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

3/4 כוס מים

1/4 כוס סוכר

מקל וניל

4 ביצים מופרדת

1 שמנת צמחית

1 כף סוכר

הוראות הכנה

מכינים סירופ סוכר מ-3/4 כוס מים ורבע כוס סוכר, מרתיחים 5 דקות יחד עם המקל וניל, בסוף חוצים את המקל ומגרדים את פרורי הוניל לסירופ

בינתיים מפרידים 4 ביצים, שמים את החלמונים בקערת המיקסר, מתחילים להקציף ושופכים לאט לאט את הסירופ הרותח

ממשיכים להקציף עד שמתקבלת קציפה תפוחה ובהירה

מקציפים 1 שמנת צמחית עם כף סוכר

מערבבים את 2 הקציפות ומקפיאים.

הערות

אפשר להמיר את המקל וניל למקל קינמון ולקבל פרפה בטעם קינמון עדין
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר