פירות בטמפורה

ל בכסלו התשעח
,
18 בדצמבר, 2017
18/12/2017 12:49
פירות בטמפורה

פירות בטמפורה צילום: shutterstock

פרווה
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

6 מנות:

150 גר' קמח אורז (להשיג בחנויות אסיאתיות- שם גם ניתן לקנות בלילת אינסטנט)

1 בקבוק בירה לבנה בהירה

300 מ''ל מים קרים (רצוי עם קוביות קרח)

1 חלמון

2 חלבונים

4-6 פירות שונים מתאימים לטיגון ( אגסים, תפוחים, שזיפים, אננס טרי)

מיץ מלימון אחד

שמן חמניות לטיגון עמוק

אבקת סוכר

סוכר וניל לקישוט

הוראות הכנה

1.מכינים את הפירות לטיגון- מקלפים ופורסים את האגסים לרבעים ומוציאים את הגרעינים והליבה. את התפוחים אפשר לקלף ולפרוס לשמיניות או להשתמש בתפוחן ליצירת פלחים. פירות קטנים יותר אפשר לחצות.

2. מכינים את הבלילה- בקערה מערבבים את הקמח, הבירה, המים והחלמון עד לקבלת תערובת חלקה.

לפני הטיגון (כשהשמן חם בטמפ' של 180 מעלות) מקציפים קלות את החלבונים (רק עד שנוצר קצף) ומוסיפים לבלילה.

3. מטגנים- מאבקים את חתיכות הפרי באבקת סוכר (מנערים משאריות) טובלים בקלילות בבלילה (המטרה ליצור שכבה דקה מאוד על הפרי) ומעבירים מיד לסיר הטיגון. חוזרים על הפעולה עם שאר הפירות. יש להקפיד על טמפ' השמן כדי שהפירות יישארו פריכים ולא יתבשלו מידי. יש לטגן בקבוצות קטנות על מנת לשמור על חום השמן. כשהמעטפת מזהיבה, מוציאים מיד בכף מחוררת לצלחת מכוסה בנייר סופג.

4. מגישים- בוזקים את סוכר הווניל למעלה ממש לפני האכילה. מגישים עם קרם פרש או עם גלידת ווניל איכותית.

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

איוונקה טראמפ בביקורה הקודם בישראל צילום: פלאש 90. יונתן זינדל

הערכה: בתו וחתנו של טראמפ יגיעו להעברת השגרירות

קרא עוד