עוגת שוקולד חמה

ז בכסלו התשעו
,
19 בנובמבר, 2015
19/11/2015 7:38
פרווה
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

500 גרם שוקולד מריר

1 כוס שמן

6 ביצים

¾ כוס סוכר (או סירופ סוכר העשוי מ-10 כפות סוכר מבושלות ב-10- כפות מים)

הוראות הכנה

ממיסים שוקולד ווהשמן, מערבבים לעיסה חלקה ומצננים

מקציפים ביצים (ביצים שלמות- אין צורך להפריד) יחד עם הסוכר עד שנוצר קצף בהיר ותפוח.

(לחליפין ניתן להכין סירופ סוכר ע"י הרתחה של 10 כפות סוכר ו-10 כפות מים עד להמסה מלאה. את הסירופ יש להוסיף בזמן ההקצפה תוך הזלפה איטית).

מוסיפים את השוקולד ומערבבים בתנועות עטיפה. יש לדאוג שכל השוקולד יובלע היטב.

יוצקים התערובת לכלים אישיים משומנים, אותם מניחים בתבנית אחרת מלאה עד כדי חציה במים.

אופים בתנור חם 180 מעלות במשך כ-15 דקות.

בערך 15 כלים אישיים ח"פ בקוטר 9 ס"מ

הערות

15 קוקוטים ח"פ בקוטר 9 ס"מ נטול גלוטן, מתאים לפסח

המתכון באדיבות רות אוליבר מהרשת

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר