עוגת רסק תפוחי עץ חגיגית וטעימה בטירוף!!

חדשות כיפה אורטל!!! 30/09/09 00:00 יב בתשרי התשע

צילום: shutterstock
צילום: shutterstock

מצרכים

קמח

מרגרינה

שמן

רסק תפוחי עץ

2 כפות פודינג וניל

קינמון

סוכר

4 ביצים

👈 ביום ראשון כ"א אדר ב (31.3.24) תחת הכותרת "האומץ לדבר על זה" יתקיים כנס מיוחד בנושא מתמודדי נפש בצל המלחמה. לפרטים נוספים לחצו כאן

הוראות הכנה

בצק:

3/4 כוס שמן

3/4 2 כוסות קמח

אבקת אפייה

4 חלמונים

4 כפות סוכר.

*2/3 מהבצק לשטח בתבנית עגולה ו1/3 להקפיא.

*להכניס את התבנית לתנור ל10-15 דקות, חום בינוני.

*לערבב בקערה: 1 חבילת רסק תפוחי עץ, 2 כפות פודינג וניל, קינמון וסוכר. למרוח מעל הבצק.

*להקציף 4 חלבונים עם 1/2 כוס סוכר ולמרוח מעל הרסק.

לגרד בפומפיה את 1/3 הבצק הנותר מהפריזר ולפזר מעל הקצף.

להכניס לתנור על חום בינוני עד שהפירורים מזהיבים.

*להגיש עם כדור גלידת וניל ולקשט בסילאן או במייפל.

בתאבון!!

👈 אומץ הוא לא רק בשדה הקרב - הכנס שישבור לכם את הקונספציה. יום ראשון הקרוב 31.3 מלון VERT ירושלים לפרטים נוספים לחצו כאן

הערות

תבנית עגולה

כתבות נוספות