עוגת רסק תפוחי עץ חגיגית וטעימה בטירוף!!

יב בתשרי התשע
,
30 בספטמבר, 2009
30/09/2009 0:00
פרווה
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

קמח

מרגרינה

שמן

רסק תפוחי עץ

2 כפות פודינג וניל

קינמון

סוכר

4 ביצים

הוראות הכנה

בצק:

3/4 כוס שמן

3/4 2 כוסות קמח

אבקת אפייה

4 חלמונים

4 כפות סוכר.

*2/3 מהבצק לשטח בתבנית עגולה ו1/3 להקפיא.

*להכניס את התבנית לתנור ל10-15 דקות, חום בינוני.

*לערבב בקערה: 1 חבילת רסק תפוחי עץ, 2 כפות פודינג וניל, קינמון וסוכר. למרוח מעל הבצק.

*להקציף 4 חלבונים עם 1/2 כוס סוכר ולמרוח מעל הרסק.

לגרד בפומפיה את 1/3 הבצק הנותר מהפריזר ולפזר מעל הקצף.

להכניס לתנור על חום בינוני עד שהפירורים מזהיבים.

*להגיש עם כדור גלידת וניל ולקשט בסילאן או במייפל.

בתאבון!!

הערות

תבנית עגולה
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר