ספינג'

כד בכסלו התשעו
,
06 בדצמבר, 2015
06/12/2015 17:10
פרווה
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

1 ק"ג קמח

3 כפות שמרים יבשים

חצי כפית מלח

2 כפות סוכר

1 כף ברנדי

4 כוסות מים פושרים

הוראות הכנה

לשים בצק ומניחים לשעה תפיחה במקום חמים

לאחר שעה הבצק תפח יפה

לשים מעט ומניחים לעוד חצי שעה לתפיחה

בינתיים מחממים שמן עמוק בסיר רחב

מכינים קערית עם שמן להרטבת הידיים

לוקחים מהבצק התופח כדור בגודל קלמנטינה

מגלגלים תוך יצירת חור באמצע

זורקים לסיר עם השמן החם

מטגנים משני הצדדים

מוציאים, סופחים את השמן ומגלגלים כל גלגל

בתערובת סוכר ואבקת סוכר

הערות

כ- 30 יח´
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר