סופגניות לבן מהירות

א בטבת התשעו
,
13 בדצמבר, 2015
13/12/2015 5:15
בשרי
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

3 כוסות קמח

1 שקית אבקת אפיה

2 כפות סוכר(אני שמה יותר כחמש כפות סוכר)

2 ביצים

2 לבנים

הוראות הכנה

מכניסים את כל החומרים ומרבבים היטב,

עד קבלת תערובת חלקה וללא גושים.

שמים בסיר שמן בגובה 4 ס"מ.

כאשר השמן רותח מכניסים כמות בעזרת כף לסיר וכאשר הסופגניה צפה צריך להפוך אותה(אם מחכים זמן רב קשה להפוך אותה..)

הופכים פעם נוספת עד כדי השחמה- הזהבה משני הצדדים

מוצאים למסננת /נייר סופג, בוזקים אבקת סוכר ומוסיפים רבה.

מה שמיוחד בסופגנות האלה שיוצאות צורות מדליקות ויש סופגניה כבשה וסופגניה בלון וכד´... הצורות לא מדויקות אלא מלאות דמיון והילדים נהנים להסתכל על צורות הסופגניה השונות!

הערות

כ50 סופגניות קטנות *השנה הקטנתי בכמות הקמח והכנתי 2 כוסות קמח ובהתאמה לכך לבן וחצי במקום שניים.

המתכון באדיבות מתכון מאמי שתחי´ מלכה קוטב

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר