מתכון לדייסת שיבולת שועל עם קינמון, פקאן ותפוחים

חדשות כיפה אמאל'ה 31/10/17 13:18 יא בחשון התשעח

דייסת שיבולת שועל, צילום: shutterstock
דייסת שיבולת שועל, צילום: shutterstock

מצרכים

3/4 כוס שיבולת שועל להכנה מהירה

1/4 1 כוסות מים פושרים

1/2 כוס חלב

2 כפות סירופ מייפל

1/4 כפית קינמון גדושה

קמצוץ הל

להגשה: 1 תפוח אדום וחופן אגוזי פקאן קצוצים

הוראות הכנה

מרתיחים את המים בסיר קטן. מוסיפים את שיבולת השועל למים הרותחים ומנמיכים ללהבה קטנה. מבשלים יחד במשך דקה וחצי, מוסיפים רק 1/4 כוס חלב ומבשלים במשך 30 שניות נוספות.

מסירים מהאש ומשהים את הדייסה על הכיריים, בלי לערבב, במשך 2-3 דקות.

יוצקים את הדייסה לקערית הגשה, מפזרים מעל קינמון, הל, אגוזי פקאן, סירופ מייפל ואת החלב שנותר ומערבבים היטב.

כתבות נוספות