מתכון לדייסת שיבולת שועל עם קינמון, פקאן ותפוחים

יא בחשון התשעח
,
31 באוקטובר, 2017
31/10/2017 13:18
דייסת שיבולת שועל צילום: shutterstock
חלבי
עד 10 דקות
פשוט

מצרכים

3/4 כוס שיבולת שועל להכנה מהירה

1/4 1 כוסות מים פושרים

1/2 כוס חלב

2 כפות סירופ מייפל

1/4 כפית קינמון גדושה

קמצוץ הל

להגשה: 1 תפוח אדום וחופן אגוזי פקאן קצוצים

הוראות הכנה

מרתיחים את המים בסיר קטן. מוסיפים את שיבולת השועל למים הרותחים ומנמיכים ללהבה קטנה. מבשלים יחד במשך דקה וחצי, מוסיפים רק 1/4 כוס חלב ומבשלים במשך 30 שניות נוספות.

מסירים מהאש ומשהים את הדייסה על הכיריים, בלי לערבב, במשך 2-3 דקות.

יוצקים את הדייסה לקערית הגשה, מפזרים מעל קינמון, הל, אגוזי פקאן, סירופ מייפל ואת החלב שנותר ומערבבים היטב.

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר