מוס גבינה - קינוח בכוסות

כג בכסלו התשעו
,
05 בדצמבר, 2015
05/12/2015 19:25
בשרי
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

חבילת שמנת להקצפה

סוכר לפי הטעם

חבילת גבינה 5%

כפית תמצית וניל

גביע שמנת חמוצה

4 כפות פודינג וניל

חבילת עוגיות אוריאו או פתי-בר

חבילת גליליות (לא חובה)

גביעים או כוסות קינוח כמספר הסועדים

הוראות הכנה

לא היה לי זמן לעשות זאת, אבל עדיף לדעתי קצת לדלל את הגבינה בתוך חיתול. אבל כאמור הייתי צריכה להכין אותה מהר והיו לי רק כמה דקות...

אז ככה:

מקציפים שמנת מתוקה עם סוכר (אני שמתי בערך רבע כוס).

בהלך ההקצפה הוספתי את שאר החומרים עד שנוצר מעין מוס.

הוספתי למוס מעט גליליות מרוסקות.

את חבילת עוגיות האוריאו ריסקתי ידנית בעודן בתוך השקית שמאחדת ארבעה מהן.

חצי מהעוגיות שמתי בתחתית הכוסות.

עליהן שמתי את מוס הגבינה.

כיסיתי בעוד שכבה של חצי מעוגיות האוריאו הנותרות.

כל כוס קישטתי בגלילית שלמה.

הערות

7 מנות מאוד טעים ומתאים לחובבי עוגות גבינה לא אפויות..
לקוח מתוך כמה מתכונים מאוחדים ושיניתי לטעמי
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

חטובלי עם ראשי ועידת הנשיאים צילום: אבי חיון

"יותר מעשר מדינות יעבירו את השגרירויות לירושלים"

קרא עוד