טראפלס עוגיות בציפוי שוקולד על מקל

יא בתמוז התשעה
,
28 ביוני, 2015
28/06/2015 17:20
באדיבות חברת עלית

באדיבות חברת עליתצילום: באדיבות חברת עלית

בשרי
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

100 גרם חמאה רכה

150 גרם (3/4 כוס) סוכר לבן

1 כפית תמצית וניל

קורט מלח

3 כפות חלב

175 גרם (כוס ורבע) קמח

100 גרם שוקולד חלב עלית , קצוץ דק

לציפוי:

200 גרם שוקולד מרירעלית

2 כפיות שמן

לקישוט:

סוכריות צבעוניות

הוראות הכנה

1. בקערת מיקסר עם וו גיטרה שמים חמאה, סוכר, וניל, מלח וחלב ומערבלים במהירות בינונית עד שמתקבלת תערובת קרמית.

2. מוסיפים קמח ושוקולד ומערבים עד שמתקבל בצק אחיד ומעט דביק.

3. מצננים את הבצק במקרר במשך כשעה.

4. יוצרים מהבצק 25-30 עיגולים ומצננים במקפיא עד הציפוי.

5. ציפוי: קוצצים את השוקולד ושמים בקערה.

6. ממיסים במיקרוגל או על בן מארי, עד שהכל נמס והתערובת אחידה.

7. מעבירים את השוקולד לתוך כוס צרה וגבוהה יחסית.

8. טובלים את קצה המקלות במעט שוקולד מומס ונועצים מקל בתוך כל כדור טראפל.

9. טובלים את הכדורים בתוך ציפוי השוקולד ומנערים מעודפים.

10. מקשטים בסוכריות צבעוניות ושומרים במקרר עד ההגשה.

הערות

25-30 יחידות טיפים ושדרוגים:
• שומרים את הטראפלס בקופסה סגורה במקרר עד שבוע. אפשר להקפיא עד חודש.
• אפשר להכין את הטראפלס גם ללא מקל ופשוט לטבול את הכדורים בשוקולד בלי כלום.
• במקום סוכריות צבעוניות אפשר לקשט בקוקוס טחון או אגוזים קצוצים.

המתכון באדיבות חברת עלית

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

הפגנה להשבת גופות מחבלים צילום: וויסאם השלמון פלאש 90

בהוראת בג"ץ: יתקיים דיון נוסף בהחזרת גופות מחבלים

קרא עוד