ופל בלגי עם פסטו ברוטב פטריות, בצל ושמנת

ב בסיון התשעה
,
20 במאי, 2015
20/05/2015 12:00
בשרי
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

לופל:

1/4 2 כוסות קמח

1 כף אבקת אפייה

2 כפות פסטו

קורט מלח

2 כפות עלי טימין

1/2 כוס שמן זית

2 ביצים

2 כוסות חלב

לרוטב:

20 גר´ חמאה

כף שמן זית

1 בצל קצוץ

3-4 שיני שום קצוצות דק

500 גר´ פטריות שמפיניון

250 גר´ פטריות פורטבלו

1 מיכל שמנת מתוקה

1 כף אבקת מרק פטריות

2 כפות פסטו (לא חובה)

מלח, פלפל

פרמזן לקישוט

הוראות הכנה

הכנת הוופל :

1. בקערת מיקסר עם וו גיטרה שמים את הקמח, אבקת האפייה, המלח והטימין.

2. תוך כדי ערבול, מוסיפים את השמן, הפרמז´ן, הביצים והפסטו.

3. בהדרגה, מוזגים את החלב עד לקבלת תערובת חלקה מגושים.

4. מחממים את מכשיר הוופל מראש, משמנים את התבניות ויוצקים מהתערובת למכשיר.

הכנת הרוטב:

1. מחממים במחבת מעט שמן זית וחמאה.

2. מוסיפים את הבצל הקצוץ ומאדים עד להזהבה. מוסיפים את הפטריות והשום וממשיכים לאדות.

3. מוסיפים למחבת את השמנת המתוקה, את כף אבקת המרק, מלח ופלפל, מוסיפים את הפסטו וממשיכים לבשל עד להסמכת השמנת.

• בצלחת הגשה מניחים וופל, מוזגים מעל מהרוטב ומקשטים בפרמז´ן.

הערות

המתכון באדיבות שמרית גולדברג- צפדיה- שפית הבית של "ניופאן גורמה"

המתכון באדיבות שפית הבית של "ניופאן גורמה"

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר