גלידת מנגו

כח בניסן התשעד
,
28 באפריל, 2014
28/04/2014 20:05
פרווה
לא מוגדר
לא הוגדר

מצרכים

2 מנגו

1 מיכל שמנת פרווה

הוראות הכנה

מקציפים שמנת לקצפת במיקסר.

חותכים את המנגו לקוביות.

מרסקים אותו בבלנדר ומערבבים עם הקצפת.

מכניסים לקופסה ומקפיאים למשך 4 שעות.

בתאבון!

הערות

6 מנות לגרסת חלבי מחליפים את הקצפת בשמנת מתוקה.

המתכון באדיבות הראש שלי

גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר

נפתלי בנט בישיבת סיעת הבית היהודי צילום: מרים אלסטר/פלאש 90

"מגבים את רה"מ, הבית היהודי מפלגה נאמנה בשלטון"

קרא עוד