גלידת דבש וברנדי

ט בתשרי התשע
,
27 בספטמבר, 2009
27/09/2009 0:00
גלידת דבש וברנדי צילום: shutterstock
פרווה
עד 10 דקות
לא הוגדר

מצרכים

500 מ"ל שמנת צמחית מתוקה להקצפה

5 חלמונים

1/3 כוס סוכר

1/3 כוס דבש

1/3 כוס ברנדי

2 כפיות תמצית וניל איכותית

הוראות הכנה

להרתיח מים בסיר, למקם מעליו סיר קטן יותר ("אמבט מרים") ולטרוף בו את החלמונים, הסוכר והדבש עד שהכל נמס (זהירות לא ליצור חביתה!). להסיר מהאש, להוסיף את הברנדי ותמצית הווניל ולערבב היטב. להקציף את השמנת, וכאשר מתקבלת קצפת יציבה לשפוך לתוכה את תערובת הדבש והברנדי ולערבב היטב. להקפיא ליממה לפחות.

הערות

כחצי ליטר
גם לכם יש מתכון מוצלח? לחצו כאן והוסיפו אותו למאגר
עוד אין תגובות, היו הראשונים להגיב!
כתבו תגובה

המשך באמצעות

שכחתי סיסמה
אין לך שם משתמש באתר? צור חשבון

יצירת חשבון חדש

אני מאשר את תנאי השימוש באתר